A Microsoft az Apple felhasználókat akarja

Tech Hírek   |   2014.12.22 - 22:43   |   Írta: Máté Gergő   |   888

A Microsoft sosem volt szégyenlős, ha a MacBook Air felhasználóinak Surface Pro 3-ra való csábításáról volt szó. A redmondi vállalat nagyon igyekszik bizonygatni, hogy a Surface tényleg kényelmesen használható egy Mac felhasználó számára is. Legutóbbi eseményük főként ezt a témakört taglalta.

screen-shot-2014-12-22-at-1-53-58-pm

„Szeretnénk köszönetet mondani a Surface Pro 3-at vásárlóknak és a vásárlást tervezőknek. Úgy terveztük a Surface Pro 3-at, hogy még hatékonyabbá tegye a digitális munkát és az életet. Számunkra megtiszteltetés, hogy itt vagytok és izgatottan várjuk, hogy mit fogtok elérni az új Surface-el” – nyilatkozták.

A redmondiak egy weboldalt is készítettek, melyben főként a MacBook Air és a Surface közti különbségeket emelték ki, úgy, mint az érintőkijelző. Ezen a tutorial illetve Gyakran Ismétlődő Kérdések oldalon a Microsoft bemutatja, hogy a Surface Pro 3 hogyan használható együtt az iPhone, iTunes illetve iCloud-al-al.

screen-shot-2014-12-22-at-1-43-31-pm

„Dőlj hátra és élvezd, hogy az új Surface és az iPhone milyen jól működik együtt” – írja a Microsoft. Mindent összevetve ez kicsit sajnálatos a Windows Phone számára.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése