iOS 8: tovább nőtt a felhasználók száma

Tech Hírek   |   2014.12.11 - 08:03   |   Írta: H.A   |   859

ios8installationnumbers

A legutóbbi jelentések szerint immáron 63 %-os az iOS 8 operációs rendszer elérési rátája.

Az Apple Store oldala december 8-án tette közzé legújabb felmérését, amely szerint a felhasználók 63 %-a használja már az iOS legújabb verzióját.

Mint azt már mi is megírtuk, majd egy hónappal ezelőtt még csak 56 % volt ez a szám, így egy szűk hónap alatt 7 %-kal nőtt meg az iOS 8-at használók száma. Sokan félnek átváltani az új rendszerre, mert amellett, hogy 2 giga szabad hely kell neki, nem is működik tökéletesen, még mindig rengeteg hiba árnyékolja be a szoftvert.

mixpanelios8adoption

Az elsőt október 20-án egy javított verzió, a 8.1 követte, amellyel olyan újdonságok váltak elérhetővé, mint az Apple Pay, az SMS Forwarding, az Instant Hotspot, az iCloud Photo Library béta hozzáférése, illetve visszatért a Camera Roll, amelyet sokan hiányoltak.

Nemrégiben került bemutatásra a 8.1.2-es verzió, amelyet hamarosan az iOS 8.2 követhet, ez elvileg még több hibát fog kijavítani, viszont jelenleg még jócskán tesztelés alatt áll.

A felhasználók 33 %-a még mindig a továbbra is népszerű iOS 7-et, 4 %-a pedig még ennél is korábbi verzióját használja az Apple operációs rendszerének.

Forrás: macrumors.com

Kapcsolódó cikkek: iOS 8 - egy lépéssel szabadabban

Több manuális beállítást kap az iOS 8 kamerája

iOS8: Az Apple tovább növeli az iCloud szerepét

iOS8 vs. Android L - gyors összehasonlítás

iOS 8 - Már nincs visszaút

 

 


Kommentek megjelenítése