Egy játék, amitől üvölteni fogsz

Tech Hírek   |   2014.12.10 - 21:25   |   Írta: Pausch Rita   |   1275

Sokan játszanak a telefonjukkal unalmukban: sorban állás közben, az orvosi rendelőben, a tömegközlekedési eszközökön. Tudunk egy olyan játékot, amivel ugyan nagyon jól lehet szórakozni, de egyik helyre sem ajánlanánk igazán.

yyaah1

A Yyaahh! alapjában a Flappy Bird-höz hasonló játék, igazán csak egy lényeges elemben különbözik: az irányításában. Ezt a játékot ugyanis hanggal lehet kontrollálni.

A lényeg igazából annyi, hogy van egy repcsi, amit hangos „yyaahh” kiáltásokkal kell magasabbra reptetni, vagy csak irányítgatni, hogy lehetőleg ne repüljön neki semminek. Valójában a „yyaahh” nem létszükséglet, mert bármilyen hangos kiabálás is megteszi helyette, míg a kiabálás hangereje már sokkal jobban számít: egyszer suttogás, egyszer meg hangos üvöltés az, amire szükség van.

yyaah2

Lehet, hogy leírva ez így igazán furán hangzik, de a valóságban igazán jó szórakozás, különösen egy nagyobb társaságban. Most, hogy közeledik az év vége és a különféle vállalati és privát bulik ideje, így különösen ajánlott, ez az ugyan nem ingyenes, de nem is túl drága játék.   

http://youtu.be/yeRvhPEnkkQ

Elérhető iPhone és iPad készülékre egyaránt:
App Store


Kommentek megjelenítése