Gyümölcsözik az Apple és az IBM együttműködése

Tech Hírek   |   2014.12.11 - 22:16   |   Írta: H.A   |   1044

apple-ibm-hero-620x413

Az Apple és az IBM júliusban jelentette be a két cég együttműködését, amelynek eredményeképpen a minap megjelentek az első közös alkalmazások.

„A ma megjelent alkalmazások, amiket az Apple és az IBM fejlesztett ki közösen, egy új szintet képviselnek. A tanulás koncepciója és a prediktivitás új terület mindenki számára. Ezek az új app-ok konzisztens adatokat és munkafolyamatokat, vagyis megfelelő funkciókat biztosítanak. A mobiltelefonokra kifejlesztett alkalmazásokat nehéz megtervezni, sok vállalat fél is a változtatástól, de nem szabad! Az Apple és az IBM vezetői bebizonyították, hogy igenis lehetséges megfelelő célú és minőségű alkalmazásokat létrehozni az üzleti életben, illetve más területeken is.”

A fenti mondatok Maribel Lopeztől, a Forbes külső munkatársától származnak, aki az Apple és az IBM által kiadott új alkalmazásokat jellemezte. A két cég által indított IBM MobileFirst olyan applikációkat tartalmaz, amelyek az üzleti életben lehetnek hasznosak, nézzünk most ezek közül párat.

A tíz alkalmazás között van a Passenger+, amely a repülőgépek személyzetét segíti, akik a program segítségével kellemesebbé tehetik az utazást speciális ajánlatokkal, újrafoglalási lehetőséggel, illetve információszolgáltatással a poggyásszal kapcsolatban.

Megtalálható még az új app-ok között a Pick & Pack, amely a rendeléseket könnyítheti meg úgy, hogy több szempontot figyelembe véve átalakítja a rendelések teljesítésének a módját. Ott van még a Sales Assist, ami az eladóknak nyújt segítséget úgy, hogy azok a vásárlói profilok (korábbi vásárlások és az aktuális választék) alapján ajánlásokat tudjanak tenni a vevőknek.

Mind a tíz újdonságért érdemes meglátogatni az Apple oldalát, ahol részletes leírás található az új alkalmazásokról.

Ti milyen applikációt szeretnétek a jövőben az Apple és az IBM együttműködéséből?

Forrás: forbes.com


Kommentek megjelenítése