A legifjabb herceg is imádja az iPadet

Tech Hírek   |   2014.12.11 - 18:57   |   Írta: Pausch Rita   |   1016

A kicsik tagadhatatlanul oda vannak az iPadekért, függetlenül attól, hogy ez mennyire káros vagy hasznos számukra. Miért is lenne ez másként a királyi csöppségekkel?
A világ jelenleg egyik leghíresebb totyogó csöppsége, az angol trón majdani várományosa, Obama elnökhöz hasonlóan oda van az Apple kütyüért. Az információt egy amerikai útja során, személyesen a kicsi apukája, Vilmos herceg árulta el, az okosotthon kiegészítőket gyártó, littleBits cég vezérigazgatójának, Ayah Bdeirnek.

iprince

„Azt mondta nekem, hogy a fia, György, iPad játékokkal játszik és imádja őket.” – újságolta a vezérigazgató a riportereknek.

Mivel Vilmos herceg a sajtóval kevésbé volt közlékeny az ügyben, így afelől csak találgatni lehet, hogy a kis iHerceg melyik modellt preferálja az iPad kínálatból, illetve, hogy melyik babáknak való játék a kedvence.
Szintén csak pletykákból, de úgy hírlik, hogy az angol királyi családban amúgy is nagy keletje van az Apple termékeknek, és nem csak Vilmos herceg, de még maga Erzsébet királynő is érdeklődik utánuk.

Az viszont még továbbra is komoly viták valós tárgyát képezi, hogy a piciknek mennyire jó, vagy sem, a tablet használat. Sok szakértő amellett voksol, hogy a szülők a lehető legkevesebb időt hagyják csemetéiket játszani és a pedagógusok is emellett a vélemény mellett vannak. Még Steve Jobs is erősen korlátozta lényegesen nagyobb gyermekeinek a műszaki cikkek használatát…

Forrás: CultofMac  
Kép: Vanity Fair     


Kommentek megjelenítése