Visszatér az Apple a kisebb kijelzőhöz?

Tech Hírek   |   2014.12.08 - 13:06   |   Írta: H.A   |   646

tim-cook-apple-174

Távol-keleti pletykák szerint az Apple jövőre egy kisebb, 4 inches készülékkel állhat elő, amely akár jól is elsülhetne az almások számára.

Az Apple alkatrészi beszállítója, a taiwani Electronic Times azt állítja, hogy a cég olyan alkatrészeket rendelt be, amelyek kisebb készülékkel kompatibilisek, mint az iPhone 6.

Az értesülések szerint az Apple elsősorban a női felhasználóknak szánná az új egykezes modellt, melynek kezelése sokkal kényelmesebb lenne a mostanában megjelentekénél.

Annak ellenére, hogy a cég inkább nagyobb kijelzős készülékeket kezdett el kifejleszteni az elmúlt évek során, sok felhasználó még mindig a kisebb kijelzős modelleket részesíti előnyben, hiszen a nagykijelzős telefonok esetében sokszor még a legegyszerűbb műveletek sem hajthatóak végre anélkül, hogy ne kelljen használnunk mindkét kezünket.

Steve Jobs mondta még 2010-ben, hogy a kisebb kijelzős készülékek jobbak voltak, mert könnyebb volt kezelni őket, és ha igazak a hírek, a cég eszközeit használók jó része örülne, ha visszatérne a piacra egy kisméretű modell is.

Ti örülnétek egy új, kisebb készüléknek?

Forrás: businessinsider.com


Kommentek megjelenítése