Szuper csereakció: Blackberry Passportra lehet lecserélni az iPhone-t

Tech Hírek   |   2014.11.27 - 11:44   |   Írta: H.A   |   793

FullSizeRender

A Blackberry legújabb kedvezménye azok számára jöhet jól, akik le szeretnék cserélni régi vagy új iPhone készüléküket.

Megunt vagy teljesen új iPhone-unkat most egy Blackberry Passportra cserélhetjük, amivel az utóbbi készülék keresletét próbálja fellendíteni a gyártó.

IMG 5973

A promóció hétfőn veszi kezdetét, és akár 550 dollárt is kaphatnak az iPhone tulajdonosok, az összeg nagysága a készülék típusán és állapotán múlik. Aki élne a lehetőséggel, az a Blackberry hivatalos oldalán vagy az Amazonon keresztül tudja lebonyolítani a tranzakciót.

A Passportot szeptemberben hozták forgalomba, azonban nem fogy túlságosan jól, emiatt is próbálja meg a gyártó fellendíteni az eladást ezzel a kedvezményes lehetőséggel, arra apellálva, hogy a legújabb iPhone tulajdonosok nem elégedettek teljesen a készülékükkel.

Az akció december 1-től 2015 februárjáig tart, viszont kizárólag az egyesült államokbeli lakosok használhatják ki a Blackberry kedvezményét.

Forrás: cnet.com

Ui: Nekem pár ismerősöm már használja a Passportot és iPhone ról váltottak vagy második készüléknek tartják. Meglepő módon nagyon dicsiérik, minden esetre én azt hiszem maradok a szifonnál egyenlőre.


Kommentek megjelenítése