Hideg idő? Akkor kesztyű és sapka kell!

Tech Hírek   |   2014.11.24 - 10:11   |   Írta: Pausch Rita   |   2358

A különféle okos kiegészítők gyártóinak a figyelme egyre inkább a viselhető technológiák felé fordul. Különösen jó alapot biztosít erre a téli ruházatunk, hiszen a több réteg több lehetőséget rejt magában különféle zsebek, vagy akár műszaki eszközök beépítésére.

Az okos kabát után, íme, a TRNDlabs két téli kiegészítője, ami segíti elviselhetőbbé tenni a hideget és közben megkönnyíti az okos eszközök használatát.

okos beanie

Az okos sapka például egészen jó ötlet. Bár egy kissé bizarr a nyomógomb használata a fejünkön oldalt, de mégis el tudom képzelni, hogy jó szolgálatot tehet kocogáskor vagy akár síelés közben, feltéve persze, ha van épp térerő ott, ahol vagyunk.

okos beanie2

A stílus és a méret uniszex és a „szín” is bárkinek jó lehet. A fejfedő Bluetooth kapcsolatot használ, zenét lehet vele hallgatni és hívásokat intézni. Ráadásul könnyedén mosható a kivehető fülhallgatóknak köszönhetően. A számok tükrében: 60 órás készenléti, 6 órás üzemidővel bír és 90 napos garanciát vállal rá a gyártó. Az ára is igazán kedvező, most mindössze 25 dollárért rendelhető szállítási díjjal együtt hazánkba is.

http://youtu.be/70UsHwbzFac

Az okos kesztyű már nem számít akkora újdonságnak, hiszen itthon is számtalan helyen és áron kapható, de ez a darab mégis említést érdemel. A TRNDlabs gyártmánya igyekezett minden igényt figyelembe venni a tervezésnél.

okos kesztyű1

A kesztyű nem csak jó meleg, de közben megfelelően elasztikus. Alkalmas mindenféle kijelző kezelésére, így nem szükséges levenni használat közben. A gyártó figyelt arra, hogy minden helyzetben kitűnően használható legyen, így elég vastag ahhoz, hogy a kezeinket melegen tartsa, de nem merev és könnyedén le lehet venni, majd begyűrni a zsebeinkbe. Ráadásul a tenyér részen olyan bevonatot kapott, ami meggátolja, hogy kicsússzon a kézből a telefon. Most 19 dolláros áron lehet megvásárolni.

okos kesztyű2


Kommentek megjelenítése