Egy új praktikus tok az iPhone-hoz az Acme Made-től

Tech Hírek   |   2014.11.16 - 11:13   |   Írta: H.A   |   969

ChargeColors

Az Acme Made egy kis San Francisco-i csapat, akik tokok gyártására szakosodtak, ezeken belül is főleg az Apple eszközökhöz. Legutóbb akkor hallhattunk rólunk, amikor sikeresen lezárták az Ergo Book iPad tok Kickstarteres kampányát. Az a tok arról híres hogy álló és fekvő helyzetben is használható a tablet, anélkül hogy kivennénk belőle. Ez a mostani új iPhone tok viszont még praktikusabb, és már össze is gyűlt rá a pénz a Kickstarteren.

PortraitKickstand

A tok hátulján egy kihajtható láb található ami egy mini állványként használható a telefonhoz. Persze ilyen tokot is láttunk már, amiben viszont különleges, hogy a lap mögé becsúsztattak egy lightning kábelt, tehát így sosem marad otthon és menet közben bármikor kiszedhetjük belőle ha csatlakoztatni akarjuk a laptophoz. 

Bőven túllépték a kiszemelt Kickstartes célt, és még mindig van 22 nap hátra, viszont már most előrendelhető 35 dolláros áron, ami egy ilyen tok esetében egészen átlagos. A szürke-piros változat vizuálisan is érdekes hatást kelt, és még hasznos is a mindennapokban, szóval csak ajánlani lehet.

További infó:
http://www.acmemade.com


Kommentek megjelenítése