Ingyenes a Bit.Trip Run és a Monster Dash a héten az App Store-ban!

Tech Hírek   |   2014.11.15 - 11:57   |   Írta: H.A   |   842

Bit.Trip Run ingyenes jelenleg, kitudja meddig, töltsétek le amíg lehet:

Itt az ideje, hogy nekilássunk a commander videónknak költség nélkül, hisz a Bit.Trip Run jelenleg ingyenes az App Store-ban. Ez egy mobil-barát adaptációja a Runner 2-nek a korábbi Gaijin Games-től (most Choice Provisions), amely a csillagok parancsnokának videója a Bit.Trip sorozat, mely lehetővé tette az iOS-es megjelenését a Bit.Trip Beat-nek (0.99$/0.99$ HD). Ez egy automatikusan futó játék, melyben a szintek az ugrásunk alapján változnak, illetve csúszhatunk és persze szétrúghatunk akadályokat és említsük meg a játékhoz remekül zenét.
A játékban persze, mint sok másikban megtalálható az in-app purchaes, ami a játékon belüli rendes pénzzel való vásárlást jelenti. Itt vehetünk aranyat, de ezt a pályákon is feltudjuk szedni, de ha nem szeretnénk gyűjtögetni akkor egy gombnyomással megvesszük az aranyat és már nyithatjuk is az új pályákat és kozmetikai fejlesztéseket.

A játékot mindenképpen érdemes leszedni és ránézni, megér egíy misét kiváltképp, hogy ingyenes.

Innen tölthetitek a Bit.Trip Run-t:

itunes.apple.com

Monster Dash szintén ingyenes a héten:

A Halfbrick nem hagyta kihalni a játékot, úgy tűnik. A Fruit Ninja frissítése közben ( 0.99$ / Ingyenes próbaverzió ) és számos Age of Zombies játék ( 0.99$ ) frissítéseket, most a Monster Dash kapott egyet ( Ingyenes jelenleg ), ami egy teljesen új világát mutatja be a régi játéknak. Amint megtudtuk Mike Schramm-től a játék a napokban kapott egy új frissítést. Az Ausztrál stúdió a Six Foot Kid ( akik a Band Stars-t készítették ( Ingyenes ), átvették a játék készítését és fejlesztését.

Ezzel együtt érkezett egy új trailer-e a játéknak:

http://youtu.be/Rk0C6SVpXGk

Az egyike az új kiegészítéseknek egy szintező rendszer, ahol Barry Steakfries életét, jackpot érméjét, üzemanyagát a Hog motorkerékpárjához és jetpack lőszerét tudjuk tartósan növelni. Van egy új gyémánt pénznem, amit használhatunk felélesztéshez, ha meghalunk egy pályán illetve érméket vehetünk belőle, amiből szinteket tudunk lépni és ezzel együtt nyithatunk új fegyvereket is. A napi módban különböző speciális kihívásokat kell teljesítenünk, mint például futás egy bizonyos ideig, inkább úgy mondom ameddig csak tudunk mondjuk fegyver nélkül. Az se árt tudni, hogy ez a játék is, mint többi más szintén energiával működik, ha elfogy várnunk kell egy kis időt, hogy újratöltődjön. Habár az is valami, hogy két év után végre frissítették a játékot és reméljük sok új dolgot kapunk még, majd emellett.


Innen tölthetitek a Monster Dash-t:

itunes.apple.com


Kommentek megjelenítése