A Google 9.99 dollárért reklámmentesíti a YouTube-ot

Tech Hírek   |   2014.11.12 - 20:14   |   Írta: Máté Gergő   |   1246

A Google ma hivatalosan is bejelentette a sokat pletykált YouTube zenei előfizetéses szolgáltatását, méghozzá YouTube Music Key néven. Ennek a havi 9,99 dolláros szolgáltatásnak a segítségével offline módban is nézhetünk videókat, hirdetés és reklámmentessé válnak a videók és az applikáció a háttérben tovább fut, ha másra váltunk (így a zenét továbbra is hallgathatjuk).

us-desktop

Már a következő héten megindul a béta tesztelés egy akciós 7.99 dolláros havi díjért, igényelni a YouTube.com/MusicKey oldalon lehet. A Music Key béta Android és iOS rendszeren applikáció formájában és a YouTube.com-on egyaránt elérhető lesz.

A Google állítása szerint a YouTube Music Key tartalmazni fogja a Google Play Music hozzáférést is, ami több, mint 30 millió zeneszám elérését teszi lehetővé a Google Play Store-ból.

Sajnos a béta egyelőre csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Olaszországban, Portugáliában, Finnországban és Írországban lesz elérhető. Itt lehet feliratkozni és bővebb információkat szerezni a szolgáltatásról.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése