Bluetooth-al újít a Beats

Tech Hírek   |   2014.11.08 - 14:26   |   Írta: Máté Gergő   |   1008

Az Apple és az általa felvásárolt Beats by Dre csoport közel áll ahhoz, hogy kiadja a népszerű Solo2 fejhallgató Bluetooth-os változatát. Még az év elején megjelent a Solo2 vezetékes változata, mely egy olcsó alternatívát nyújtott a Studio fejhallgatókkal szemben. Ma nyilvánosságra került a vezeték nélküli fejhallgató tervezete hála a Federal Communication Commisssion (FCC) tesztelő csoportjának.

screenshot-2014-11-07-15-27-30

A képeken jól látható, hogy az új változat dizájntervei hasonlóak az eredeti Solo2-höz. Lényegi különbség azonban a Bluetooth kapcsolat. A dokumentumok szerint a fejhallgató Bluetooth 4.0 Low-Energy technológiával lesz felvértezve.

Az Apple részletesen felsorolta az új termék tesztelőit és készítőit és már azt is tudjuk, hogy az Apple márkajelzés rákerül a csomagolásra. Ráadásul a dokumentumból kitűnik, hogy az Apple bizalmas tesztelést kért.

Sajnos az FCC dokumentumainak mai megjelenése még nem ad választ arra a kérdésre, hogy mikor kerül a boltokba a termék. Se az árazásról, se a színekről nem tudunk egyelőre részleteket, de az eddigi Beats fejhallgatókból kiindulva valószínűleg borsos lesz az ára.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése