Christian Bale lelép, a Watch pedig csak tavasszal várható

Tech Hírek   |   2014.11.03 - 20:30   |   Írta: Pausch Rita   |   1150

Ma két meglepő hír is nyilvánosságra került az Apple házatájáról.

bale

Mikor végre azt hittük, a Jobs film végre révbe ért, hiszen megtalálták a főszereplőt, sőt Wozniak szerepére Seth Rogent szánják, akkor hirtelen megint minden füstbe megy. Nemrég arról tudósítottunk, hogy hivatalosan is megerősítették, a főszerepet Christian Bale játssza. Még szinte meg sem száradta virtuális tinta a filmes adatbázisban, amikor ma bombaként robbant a hír, hogy Christian Bale mégsem bújik a néhai Steve Jobs bőrébe és ezzel a Sorkin film főszerepébe. A Hollywood Reporter jelentése szerint Bale úgy találta, hogy nem alkalmas a szerepre, de azt nem tudni, hogy a színész miért gondolja így.

Kíváncsian várjuk az újabb fejleményeket!

ahrendtsa

Közben közvetlenül az Apple háza tájáról is kaptunk új híreket. Régen hallhattunk az Apple júniusban felvett új üdvöskéjéről, a kis- és online kereskedelemért felelős alelnökről, Angela Ahrendts-ről. Most viszont sokan egyáltalán nem fogják szeretni azért, amit „megtudtunk tőle”.

Ahrendts szavai egy cégen belüli videóból származnak. A kereskedelmi vezető ilyen módon igyekezett lélekben felkészíteni a dolgozóikat a soron következő húzós időszakokra, mint „a karácsonyi ünnepek, a kínai újév és a Watch tavaszi bemutatója”. Vagyis ebből a szemfüles 9to5Mac rögtön kiszúrta a „tavasz” szót.

Eddig az új termék bemutatójával kapcsolatban lehetett már hallani, hogy „2015 kezdetén” illetve, hogy „Bálint-napra”. Ha lehet hinni a vállalati kommunikációnak, a premier csúszik, hiszen a kínai újév február 19-én ér véget, vagyis a szerelmesek ünnepét mindenképpen meghaladja. A 9to5Mac komoly fejtegetésbe bocsátkozott arról is, mit is jelenthet a „tavasz” kifejezés. Szerintük hivatalosan a tavasz március 20-án indul és júniusig tart, úgyhogy az okosórával kapcsolatban még bármi lehet.     

Ez alapján a két hír alapján úgy tűnik, az Apple-lel kapcsolatos hírekből csak abban lehetünk biztosak, hogy nem lehetünk biztosak semmiben...


Kommentek megjelenítése