Újra itt vannak az iPad Pro pletykák

Tech Hírek   |   2014.11.02 - 22:37   |   Írta: H.A   |   735

ipad-pro-03

Nem rég lettek bemutatva az új iPadek, és a várakozással ellentétben nem lett köztük nagyobb kijelzős modell, de ettől függetlenül a pletykák nem állnak le, sőt most újabb részletek érkeztek.

Most a MacOtakara a hírek forrása, ahonnan már több valós információ is érkezett korábban. Szerintük máshogy fog kinézni a nagyobb iPad mint amiről eddig szó volt, egész pontosan az eddigi 12,9 colos képátló helyett csak 12,2 colos méretet mondanak. 

A japán oldal szerint jobban fog hasonlítani a Microsoft Surface tablethez, és ennek az alapértelmezett megjelenése a fekvő módra lett kitalálva, az állóval szemben, ami az iPad-ben már 2010-es megjelenése óta így van.

Másik érdekesség hogy mindkét oldalára jósolnak hangszórókat a sztereó hangzás miatt, és természetesen megkapja a mostani iPad eszközeit, a Touch ID-val és a 8 megapixeles kamerával együtt.

És ugyebár a “legfontosabb”, az eszköz vastagsága: szerintük valahol az iPad Air 2 és az iPhone 6 mérete között lesz, ami nagyjából 7mm.

Ezekkel a méretekkel közelítenek a szintén mostanában emlegetett Retina MacBook Air felé, és nem kizárt hogy mindkettő egyszerre lesz bejelentve, idén év végén hogy jövőre az Apple Watch-al együtt rajtolhassanak.


Kommentek megjelenítése