Képek az iPad Air 2 alkatrészeiről

Tech Hírek   |   2014.10.12 - 22:12   |   Írta: H.A   |   600

ipadair2ac1-800x600

Az Apple.club.tw megosztott néhány fotót amin elvileg az új iPad belső alkatrészei láthatóak. Többek között az alaplap, a home és a hangerőgombok kábele, és az előlap.

ipadair2ac2-800x600

Most már csak az lenne meglepő ha nem kapna a tablet is Touch ID-t, mivel ezek a képek is tovább erősítik a feltételezést. Látható az ismerős rozsdamentes acél gyűrű és a belső gomb helye. Habár az iPad Miniről sajnos még nincs ilyen információ.

Az alaplapon látható az új chip készlet, ami között az egyik valószínűleg az A8X processzor, további RAM és egyéb összetevőkkel. Erről sajnos még nem lehet megállapítani hogy magasabbra vették-e az órajelet mint az iPhone 6 esetében, de az átnevezés miatt van rá esély. Az elrendezés viszont változott egy kicsit a tavalyihoz képest, például a Sim adapter közvetlenül rá lett szerelve, ami tavaly még egy külön elemként volt a tabletben.

ipadair2ac4-800x600

Az előlap sok újdonságot nem mutat, viszont a vastagságával megerősíti azt a korábbi hírt, ami szerint egy tömörített kijelzőt kapunk a vékonyabb kivitel miatt. Végül, a hangerőgombok mellett láthatunk valami újat, ami esetleg egy másodlagos mikrofon. Lehet tényleg megválnak az iPad oldalsó némító gombjától, és helyette oda kerül ez az új mikrofon.

ipadair2ac5

Csütörtökön minden kiderül, most már nem kell sokat aludni.


Kommentek megjelenítése