A HTC új dobása: RE kamera

Tech Hírek   |   2014.10.08 - 21:51   |   Írta: H.A   |   1059

screen-shot-2014-10-08-at-4-44-13-pm

A HTC bejelentett egy érdekes új terméket a New York-i Double Exposure alatt, a RE kamerát. Főleg a GoPro dolgaihoz lehet hasonlítani, ez is egy kompakt önálló és strapabíró kamera, viszont nincs rajta semmilyen kijelző, ezért főleg mobil kiegészítőnek szánják.

A design és a funkcionalitása is elég egyszerű, összesen két gomb került rá. Az egyiket röviden nyomva egy 16 Megapixeles képet csinálhatunk, hosszan nyomva egy Full HD videót. A másikkal lassított felvételeket csinálhatunk szintén HD minőségben.

A HTC szerint nem gond hogy nem látjuk a videó előnézetét, mivel az eszköznek 146 fokos a látószöge és modern képstabilizálással lett ellátva, tehát nem nehéz vele jó képet csinálni. Emellett teljesen vízálló, szóval külön kiemelték hogy vízalatti szelfiket és videókat is készíthetünk vele.

Számítógépre nincs is szükségünk hozzá, egyszerűen csatlakoztathatjuk az iOS vagy Androidos eszközünkhöz. Ha nagyon hiányzik az előnézet, a telefonon keresztül láthatjuk a kamera képét élőben is. 

A kamera az ünnepekre kerül az üzletekbe, nagyjából 200 dolláros áron és négy színben lesz elérhető. Ezekből a fehér és narancs színű már eléőrendelhető a weboldalukon

http://youtu.be/EIv10asX7cc


Kommentek megjelenítése