Tilos az NFL játékosainak a Beats fejhallgatók viselése

Tech Hírek   |   2014.10.05 - 21:56   |   Írta: H.A   |   818

beats-nfl

A Bose-el nemrég kötött megállapodásuk alapján, az NFL játékosainak nem szabad a sajtófotókon Beats fejhallgatókkal mutatkozniuk - jelentette a Re/code. Egész pontosan a TV interjúk, a gyakorló meccsek, a játék napja, és a meccs utáni 90 percben tilos az Apple Beats termékeit használniuk nyilvánosan.

Elég sok profi sportolónak van szerződése a Beats-el, ami szerint a meccsek előtt és után is a nyakukon kell hordaniuk a termékeket. Ez eddig elég jövedelmező stratégiának minősült, ugyanis a cég uralja a prémium fejhallgató piac több mint hatvan százalékát.

“Az elmúlt néhány évben sok atlétának a Beats a DNS-e részévé vált a játék előtti rituáléban.” - A Beats egyik szóvivője szerint - “A zenének lényegesen pozitív szerepe van a sportoló fókuszában és mentális felkészítésében és olyan fontossá vált mint bármelyik másik felszerelésük.”

http://youtu.be/HESJgpYYUyM

A tavalyi év során még inkább a sportolókra koncentráltak, és jó pár reklám jelent meg az NFL sztárokkal, többek között Colin Kaepernick és Richard Sherman szereplésével, akik a Beats zajszűrős fejhallgatóit mutatták be.

Hasonló tiltásra már korábban is volt példa, mint mondjuk a Sony esetében akik a FIFA világbajnokság alatt a stadionokon belül szabtak hasonló szabályokat. A marketing szakértők szerint mégis a Beats nyerte a játszmát a “The Game Before The Game” reklámvideójukkal, amit folyamatosan vetítettek a bajnokság alatt, és nagyon jól sikerült.

http://youtu.be/v_i3Lcjli84


Kommentek megjelenítése