iOS játékbemutató: Shoot The Moon

Tech Hírek   |   2014.09.26 - 22:36   |   Írta: H.A   |   645

dsfgdfgdf

Szeptember elején megjelent egy elképesztően addiktív reflexjáték, ami végre nem olyan idegesítő mint a Flappy Bird klónok és gyakorlatilag újra öröm vele az ilyen jellegű játékmenet.

A Shoot The Moon elképesztően egyszerű: a pálya alsó feléből kell indítanunk egy rakétát, úgy hogy pont eltalálja a pálya felett mozgó holdat. Idővel egyre gyorsul és kis piros dolgokat is kitol magából amik nehezítenek a dolgon, szóval gyakran kell előről kezdenünk. 

Ami miatt viszont nem tudtam letenni, az az elképesztően kidolgozott animációk és a zene. Ahogy haladunk a játékban a hold egyre dühösebb lesz, és több tucat különböző arcot vág a rakéták találata után, miközben egyre idegesebben dúdol egy klasszikus dalt, amit ezután nem tudsz majd kiverni a fejedből.

A múltheti iPhone 6-os Müncheni kirándulásunk során gyakorlatilag órákon keresztül játszottunk ezzel a kocsiban, szóval nem kell bizonyíték arra hogy mennyire szórakoztató.

Az egyetlen negatívum (ami az összes reflexjátékra elmondható) hogy idővel azért hiányoznak a további feladatok, és nem valószínű hogy jelentősen változtatni fognak ezen. Persze például különböző számokkal vagy hátterekkel fel lehetne dobni.

A játék alapból ingyenes, iPhone-ra és iPad-re, ha mellélövünk a holdnak akkor mutat egy reklámot ami nem kifejezetten zavaró, de fizethetünk érte hogy ennyit se lássunk.

App Store link

http://youtu.be/WJmA4QVYlfI


Kommentek megjelenítése