Ajánlott: Szuper Mac Tuning!

Tech Hírek   |   2014.09.25 - 18:59   |   Írta: Máté Gergő   |   983

Úgy érzed megőrjít a hangos ventilátor? Hiába tartod karban rendszeresen, mégis lelassul? Ha sokáig használod felforrósodik?

foto 1-1

Felejtsd el a vánszorgó biteket, tuningold fel a gépedet!

Megbízható partnerünk, a Restore ismét kiváló segítséget nyújt a Mac tulajdonosok részére. Már bemutattuk a hibás kijelző és a töltőjavítást és olvasóink visszajelzése alapján kijelenthetjük, hogy a Restore az egyik legjobb hazai szerviz.

Milyen lehetőségeket kínálnak?

Elsőként a hagyományos merevlemezünket lecserélhetjük modern SSD-re. Abszolút látványos gyorsulást érhetünk el, hiszen a jó minőségű SSD háttértárolók 5x nagyobb sebességen üzemelnek. Ezáltal nem csak a rendszer, de a programindítás is brutálisan begyorsul. Az eszköz működése teljesen hangtalan, hiszen nem tartalmaz mozgó alkatrészt és pontosan emiatt kiemelten energiatakarékos is. Ha egy ilyen beszerelése mellett döntünk, mindenképpen érdemes szakemberekre bízni értékes Mac gépünket. A Restore csapata nagy rutinnal végez bővítést.

foto 2-1

Hasonlóan jó döntés lehet a memória növelése: régóta köztudott, hogy minél több van, annál jobb. Megfelelő mennyiséggel egy régebbi típusú Mac is szárnyalni kezd. A Restore viszont nem csak beépíti az alkatrészeket, hanem portalanítást és hőpaszta cserét is végeznek. Utóbbi kiemelten fontos időközönként, ugyanis a hőpaszta sajnos nem tart örökké és ennek teljes kiszáradása esetén a ventilátor vagy a passzív megoldások sajnos nem érik el céljukat.

A pontos árlistát itt olvashatjátok:

SSD bővítés:

120 GB SSD (beépítés, portalanítás, hőpaszta csere AJÁNDÉK!) 24 990 Ft

240 GB SSD (beépítés, portalanítás, hőpaszta csere AJÁNDÉK!) 44 990 Ft

512 GB SSD (beépítés, portalanítás, hőpaszta csere AJÁNDÉK!) 89 990 Ft

Memória bővítés:

2 x 4 GB DDR3 RAM (beépítés, portalanítás, hőpaszta csere AJÁNDÉK!) 19 990 Ft

2 x 8 GB DDR3 RAM (beépítés, portalanítás, hőpaszta csere AJÁNDÉK!) 39 990 Ft

Regisztrált HasznaltAlma tagoknak további 10% kedvezményt biztosítunk a Restore-nál végzett szervizelésre.

foto 3-1

foto 4

www.re-store.hu


Kommentek megjelenítése