Divatmagazinok szerkesztői a keddi Apple eseményen

Tech Hírek   |   2014.09.08 - 07:27   |   Írta: Pausch Rita   |   803

Néhány napja Jony Ive elragadtatással, már-már nagyképűen nyilatkozott arról, hogy mennyire jól fog kinézni az iWatch. Még a svájci órák stabil státuszát is megkérdőjelezte. Mindezt összeadva azzal, hogy a Reuters forrásai szerint az Apple meghívta a divatvilág legkiemelkedőbb divatszerkesztőit a keddi bemutatójukra, úgy tűnik, valóban bemutatják az iWatch-ot.

jony-ive-57

Az szinte bizonyos, hogy az iPhone legújabb modelljéről lerántják a leplet, arról azonban még javában folytak a találgatások, hogy vajon a várva várt viselhető eszköz is bemutatásra kerül-e.

„Én mindenképpen azt feltételezem, hogy viselhető eszközt mutatnak be.” – mondta Lea Goldman, a Marie Claire magazin szerkesztője a Reutersnek. A hírügynökség szerint Goldmanon kívül más jeles személyek is jelezték a divatvilágból, hogy megkapták a meghívást és ők is hasonló következtetéseket vontak le ebből.

Korábbi interjúkban Tim Cook arról beszélt, hogy egészen magas követelményeknek kell megfelelni egy viselhető eszköznek ahhoz, hogy sikeres legyen. Most pedig, hogy odacsődítik a bemutatóra a divatvilág nagyjait, azt feltételezi, hogy úgy gondolják az Apple-nél, hogy a készülék meg fogja állni a helyét a kritikákkal szemben.

Arról már korábban is volt szó, hogy az Apple elkezdett beszipkázni jeles személyeket a divatvilágból, hogy dolgozzanak nekik. A legutóbbi alkalommal Jony Ive közeli jóbarátját, Marc Newsont, sikerült a céghez csalni.

Míg az iPhone-ról kikerültek különféle hírek és úgy tűnik már azt is tudni lehet hogyan is fog kinézni, az iWatch-ot viszont sikerült a cégnek kellően elszigetelni, így tulajdonképpen semmilyen konkrét adat nincs róla előzetesen. A Business Insider szerint annyit tudhatunk mindösszesen, hogy a HealthKittel történő együttműködéséhez különféle egészségügyi érzékelőket tartalmazhat, hajlékony a kijelzője, vezeték nélküli töltéssel szerelik fel és, hogy körülbelül akkora a processzor benne, mint egy bélyeg.

Na, ki várja már nagyon a bemutatót?  

Kép forrása: Getty Images/Gareth Cattermole

Kapcsolódó cikk:
Marc Newson is bekerült az Apple design csapatába
„Ájvacs” – Majd meglátjuk!
Divat? Alma - szubjektív


Kommentek megjelenítése