Teljesen új külsőt kap az App Store alkalmazás

Tech Hírek   |   2014.09.04 - 22:32   |   Írta: Pausch Rita   |   625

Ma egészen új külsőt kapott az App Store alkalmazás. Az Apple Store 3.0 először is új ikont kapott, amin a megszokott bevásárló kocsi helyett egy táska van a kék háttéren. A „Termékek” helyett immár a „Shop” felirat szerepel, hogy ezzel is még tovább egyszerűsítsék a vásárlást a felhasználóknak.

újappstore

De ennél is több változás történt a felhasználói felületen! Szinte az egészet újra dizájnolták, így az iPhone alkalmazás például egy sokkal letisztultabb felületet kapott, harmonizálva az iPad verzió felületével.

A leírás szerint most már lehetőség van arra, hogy ha valaki elkezd egy vásárlást az egyik eszközön, akkor gond nélkül átválthasson művelet közben egy másikra, akár Mac-re vagy PC-re is. Vagyis mindez azt jelenti, hogy ha a felhasználó betesz a kosarába egy terméket, akkor ugyanezt fogja látni az Apple website-on is, ha bejelentkezik. Az eszközök közötti váltás így egészen egyszerűvé válik.

Szintén az app segítségével a felhasználók értesülhetnek közelgő Apple eseményekről vagy workshopokról a legközelebbi Apple üzletekben. Az iPhone és az iPod touch esetében a felhasználók egészen új felületet is láthatnak az alkalmazásban és sokkal könnyebben böngészhetnek.

Talán felesleges hangsúlyozni, hogy ez a frissítés is napokkal a nagy iPhone 6 esemény előtt érkezett és néhány héttel a termék üzletekbe kerülését megelőzően. Legutóbb az alkalmazás márciusban kapott frissítést, akkor viszont csak a jelzéseket fejlesztették. Hasonló mérvű frissítésre viszont utoljára 2013 végén került sor, amikor az iPadhez adták ki egy verzióját.     

Már ingyenesen letölthető az áruházból.


Kommentek megjelenítése