A China Mobile már 33 000 előrendelést gyűjtött az iPhone 6-ra

Tech Hírek   |   2014.09.03 - 08:39   |   Írta: Pausch Rita   |   693

A China Mobile, a világ legnagyobb mobilszolgáltatója, már elfogadja a foglalásokat a még kihirdetetlen iPhone 6-ra. Mi több, immár 33 000 előrendelés érkezett be egyetlen nap leforgása alatt.  

iphone-6-rumours

A China Daily tudósítása szerint a foglalási listát 4,7 és 5,5 hüvelykes kijelző méretű készülékekre kedden reggeltől lehetett elérni, de egyelőre csak a pekingi vásárlók számára. Sajnos azonban további részletek nem állnak rendelkezésre az üggyel kapcsolatban és a szolgáltató sem nyilatkozott, hogy tervezné kiszélesíteni az előrendelési kört Pekingen kívülre. Jelenleg a vásárlók a helyeiket a cég weboldalán keresztül foglalhatják le és ki kell választaniuk, hogy melyik kijelző méret érdekli őket. A China Mobile-nak nem ez az első akciója, hogy úgy fogad el foglalásokat egy Apple által még le sem leplezte a készüléket. A hálózatspecifikus 4G LTE iPhone 5s-sel is ugyanezt csinálták tavaly.

A közel 800 millió előfizetőjével a China Mobile a legnagyobb mobilszolgáltató a világon és egyúttal az Apple legfőbb partnere is egyben, hiszen a jelenlegi eladásokon túl is az egyik legdinamikusabban fejlődő területen van a piaca. Bár a vásárlóik nagy része még mindig középkategóriás készülékeket használ, a 3G-re váltók száma csak az elmúlt negyedévben 238 millióra nőtt. De talán ennél is jobban szemlélteti a cég potenciálját a 4G LTE szabványnak megfelelő szolgáltatás bevezetésekor elért robbanásszerű fellendülés. Amikor bevezették februárban még csak 1,3 millió előfizetőre tettek szert, akik 3G-ről igazoltak át. Júniusra azonban már elérte a 14 milliót a vásárlók száma és a szám július végére 20 millióra ugrott.  

Az Apple a következő iPhone-t hivatalosan jövő kedden, szeptember 9-én mutatja be egy különleges eseményen.

Forrás: AppleInsider


Kommentek megjelenítése