Ilyen fejlesztéseket hozott iOS 8 ötödik bétája

Tech Hírek   |   2014.08.05 - 12:46   |   Írta: H.A   |   995

Screenshot 2014-08-05 - 14.43.59

Tegnap este kiadta az Apple az iOS 8 következő bétáját, ami jó pár hibajavítást és néhány új funkciót is tartalmaz.

Apple Health: Az ötödik verzió leírása alapján az Apple egészségügyi alkalmazása most már spirometriás értékeket is fel tud dolgozni. Ez felel a légzéssel kapcsolatos adatokért, mint például a tüdő térfogata és a ki- és belégzés sebessége. Az új program kapott egy pár új ikont is, lehetőséget a mért adatok exportálására és egy olyan beállítást amivel mérés közben a záróképernyőn is ki tudja jelezni a folyamatot. 

smsrelay

SMS: Az iOS 8 és Yosemite felhasználók ezentúl az “SMS Relay” nevű funkcióval meg tudják osztani a telefont a Mac-el hogy onnan is tudják kezelni a szöveges üzeneteiket.

photosoptimize

Fényképek: A beállításokból már lehet látni hogy mikor volt a legutolsó iCloud frissítés a fényképeket tekintve. Ezenkívül beállítható hogy optimalizálja-e az eszközre az online fotókat a tárhely érdekben vagy teljes méretben szinkronizálja. 

newicloudsettingsicons

iCloud ikonok: Az iCloud Drive, Backup és a Keychain új ikonokat kaptak a beállítások iCloud szekciójában.

tmobilewifi

WiFi telefonhívás: Új szöveget kapott a WiFi telefonhívás a szolgáltató leírásánál a felső sávon.

predictive

Szöveg javaslatok: A billentyűzeten elérhetővé vált a szöveg javaslatok bekapcsolása. Ehhez hosszan kell nyomni a nyelvválasztót és csak angol billentyűzettel működik.

Háttérkép beállítások:  A fényerő beállítása kikerül a háttérkép szekciójából. Ezentúl a kijelző és fényerő oldalról érhető el, amit a korábbi béta változatban hoztak be.

Az új rendszer egyre gyorsabb és stabilabb, várhatóan már szeptemberben megjelenhet a GM kiadás ami a megjelenés előtti utolsó béta.


Kommentek megjelenítése