Előrendelhető luxus iPhone 6

Tech Hírek   |   2014.07.30 - 07:28   |   Írta: Pausch Rita   |   969

Az Apple-től hivatalos közlemény még nem érkezett ugyan a várható pontos megjelenésről, de ha lehet hinni a híreszteléseknek, akkor az időpont egyre közeleg és elvileg két hónap van hátra. Ez viszont nem tartja vissza például a Brikk luxus üzemet, attól, hogy előrendelhetővé tegye az iPhone 6 készülékeket. A Brikk dizájner termékeket árul, különféle gyártók sima készülékeinek a luxusváltozatát, drága anyagokból és díszítésekkel átdolgozva.

brikks-lux-iphone-6-collection-9

Ezúttal az árak 4495 dollártól indulnak és haladnak felfelé ennek egészen a duplájáig. A Lux iPhone 6 vonal 14 különféle terméket kínál 4,7 hüvelykes kijelzőmérettel 128 GB-os modell választható 24 karátos sárga vagy rózsaszín aranyból, de akár platinából is rendelhető. A prémium verzión, fehér egy karátos gyémántokkal díszítették az Apple logót. Ugyanakkor persze lehetőség van arra is, hogy a sima, mezei fehér és fekete készüléken emeljék ki az alma logót néhány drága „kaviccsal”.  

Ami az elővásárlást illeti, azért elég sok a Brikknél a furcsaság. Például maga az elővétel sincs éppen ingyen, ugyanis előre ki kell fizetni 500 dollár elővételi összeget, viszont a terméket magát csak a hivatalos megjelenés után 3-4 héttel kapja meg az ügyfél. Igaz, hogy akkor egy igencsak puccos, drága darab kerül a kezei közé, de a korábbi vásárlás ellenére mégis többet kell várnia, mint mondjuk azoknak, akik letáboroznak majd az üzletek elé.

Itt nincs spórolás a tárkapacitással sem. Nem lehet lecsippenteni az árból azzal, hogy a megrendelő csak 8 GB-os változatot kér. Egységesen 128 GB-os készüléket kap mindenki, ami csak azért érdekes, mert az Apple utoljára a 4S modellnél emelte nagyobbra az iPhone tárkapacitását, azóta 64 GB a maximum. Kérdés, hogy a Brikk jól tájékozott vagy csak a kínai gyártók példáját követve ad a híresztelésekre a készülékkel kapcsolatban. További kérdőjel a készülék méretével kapcsolatban, hiszen a híresztelések kétféle méretű iPhone-ról érkeznek, a Brikk viszont csak egyféle méretben bocsátotta előrendelésre a drágaságait.

Az iPhone 6 hisztéria úgy tűnik egyre csak dagad napról, napra.

Forrás: Gizmodiva, Cult of Mac


Kommentek megjelenítése