Idén is szóba került az NFC pletyka

Tech Hírek   |   2014.07.27 - 23:37   |   Írta: H.A   |   741

iphone-6-vs-iphone-5s-pcb

Már négy éve minden iPhone megjelenés előtt valamelyik híroldal megemlíti hogy a következő modellben lesz NFC chip, mégis, az Apple úgy tesz mint ha nem foglalkozna ezzel a technológiával.
Most sem marad el a szokásos NFC pletyka, viszont ezúttal egy kép is párosul hozzá. A francia NoWhereElse osztotta meg ezet, amin állítólag az iPhone 6 alaplapja látszik, a szakértőik szerint egy 802.11ac WiFi modullal és NFC-chippel.
Amióta viszont alacsony energiás bluetooth csatlakozásra is képes a telefon, az NFC legtöbb előnyét már tudja biztosítani, sőt mint például az iBeam esetében, akár többre is képes. Persze így is van néhány felhasználási mód, amit jelenleg csak kiegészítőkkel lehet elérni, szóval biztos vannak akik várnak erre.

A képről jelenleg sok más nem szűrhető le, látszik hogy nagyon hasonlít a mostani modellre, és a kikerült infók alapján szinte már biztosra vehetjük a megjelenését.
A 9to5Mac szerint egy 4,7 és egy 5,5 colos modell lesz bemutatva szeptemberbe, amiből a nagyobb csak az év vége felé lesz kapható. A lényeg, hogy nemsokára kiderülnek a dolgok.


Kommentek megjelenítése