iPhone tokok extrákkal

Tech Hírek   |   2014.07.26 - 19:28   |   Írta: Pausch Rita   |   886

Kattints!

Egy tok az iPhone 5-höz, ami nem csak véd, de még némi nosztalgiára is lehetőséget nyújt. Az oldalsó exponáló gombnak köszönhetően ezzel a tokkal nem csak kattintgatni könnyebb, de kicsit visszahívja a régi fényképezés érzését is. 29 dollártól elérhető.

iphonetok1

 

A merülő bajnok

A Safe5 tokkal nem kell többet beázástól félteni az iPhone 5-öt. Akár 30 percet is kibír 3 láb mélységig. Jó, mélyvízi búvárkodásra ugyan nem alkalmas, de azért a strandon jó szolgálatot tehet. Ráadásul még víz alatt is lehet vele telefonálni, mert a funkciói teljesen működőképesek.

iphonetok2

 

Diszkókirály

Ez a polikarbonát tok aztán unalmasnak semmiképpen nem nevezhető. Az iEqualizer szintén nem csak védelmi funkciókat lát el, de színes világító csíkok is futkosnak rajta, amik persze nem karácsonyi üzemmódban tolják, hanem a csengéshez és rezgéshez igazodnak. Persze a bazári hangulat egyetlen gombnyomással kikapcsolható, ha konszolidáltabb formát kell vele ölteni munkahelyen vagy iskolában. A tok egyben töltő is.

iphonetok3

 

Jó bőr

A SurfacePad kicsit másfelől közelíti a tokkérdést és a védelmet, mint a többi. A pillekönnyű és extra vékony tok ahelyett, hogy főleg a sarkok védelmére menne rá, inkább a készülék felületét védi elől és hátul. A minimál stílust képviselő luxusfedő mintegy körülöleli a telefont és inkább a zsebkarcoktól óvja a készüléket, mint a brutális esésektől. Ez inkább a drága táskákba és zsebekbe való az extrém sportolóké helyett.

iphonetok4

 

Paprikás hangulatban

Sokféle tokot láttunk már, őrültebbnél, őrültebb ötletekkel, de ez talán túltesz az összesen. Ebbe az iPhone tokba ugyanis nem mást, mint borssprayt építettek, ami viszont elég jól jöhet futóknak és éjszakánként egyedül sétálgató hölgyeknek.

iphonetok5

 

Bankkártyás

Íme, egy igazán elegáns iPhone 5S tok, kifejezetten olyanoknak, akik szeretnek csak egy telefonnal a zsebükben elindulni az esti borozásra egy hosszú, irodában töltött nap után. A tokban helyet kapott egy rekesz a bakkártyának is, úgyhogy tényleg nem szükséges semmi egyéb táska vagy felesleges kiegészítő. Elég csak ebbe az elegáns tokba beletenni a telefont és már indulhatunk is.

iphonetok6


Kommentek megjelenítése