Képeken az iPhone 6 audió vezérlője

Tech Hírek   |   2014.07.20 - 18:14   |   Írta: Máté Gergő   |   680

180719f9cwdgf65y0099wk

A MacX egyik fórumozója megkaparintotta az iPhone 6 egyik alkatrészét, mely az audió és adatvezérlésért, valamint a mikrofonért felelős. A fotók forrásáról maga a fórumozó nyilatkozott:

„Egy középiskolai osztálytársamtól kaptam, ő sosem telefonált Shenzhen-be, már több éve nem találkoztunk".

Az a tény, hogy a forrás igazából ismeretlen, minden jogosultság meg van arra, hogy a képek eredetiségét megkérdőjelezzük. Persze arra is van esély, hogy egy részük valóságos. Vessünk egy pillantást a második képre:

180702az8rnrj66rnp19u2

Az ezen szereplő nagyobb méretű fehér terület az audió kapcsolatért lehet felelős, míg a szélesebb (szintén fehér) rész egy Lightning portnak tűnik. A kisebb fekete-arany részek bizonyára a mikrofon részét képezik.

Összehasonlításképpen itt egy pár fotó az iFixit-től az iPhone 5s, iPhone 5c és az iPhone 5 belsejéről. Ezek valóban hasonlóan néznek ki:

ifixitiphone5

Nem tudni, hogy a képek a 4.7 hüvelykes vagy az 5.5 hüvelykes iPhone 6-ról készültek, de a méretéből adódóan nagy valószínűséggel a kisebbik alkatrészei lehetnek. Korábban több videóban illetve képeken láthattuk a 4.7 hüvelykes iPhone különböző részeit: a zafír kijelző panelját és bemutató (dummy) modelleket.

A nagyobbik, 5.5 hüvelykes változat gyártása problémákba ütközött, emiatt a következő évben számíthatunk csak megjelenésére, pedig maga a gyártási folyamat mindkét modell esetében nagyon közeli időpontra esett volna.

Forrás: 9to5mac.com


Kommentek megjelenítése