Beats arany a világbajnokoknak

Tech Hírek   |   2014.07.17 - 10:15   |   Írta: Pausch Rita   |   682

Bár a német csapat köszönhetően a média torzításainak lassanként focihősökből botrányhősökké lesz, ettől azonban a tény még tény marad, az idei foci vébét ők nyerték. Márpedig a nyerteseknek arany jár! Ezúttal pedig nem más osztja az aranyat, mint az Apple körökben egyre ismerősebben csengő Beats Electronics. A cég a nyertes csapattagoknak felajánlott egy-egy pár 24 karátos arany Beats Pro fülhallgatót.

Gold-Beats1

A Beats, mint a sportesemény egyik támogatója külön reklámfilmet forgatott Neymar Jr. brazil focistával, sőt néhány másik focista is megkapta a jól beazonosítható Beats füleseket, hogy a világbajnokság alatt szépen használják csak.

Bár első ránézésre úgy tűnhet, hogy a gerillamarketing ez esetben nem vezetett céljához, ugyanis a FIFA a Sonyval kötött szerződése miatt kitiltotta a feltűnő eszközöket a stadionokból, viszont szinte mindenhol hírértéket kapott maga a kitiltás ténye, így a Beats határozottan szóba került a világbajnokság kapcsán.

Most azonban, hogy az esemény kikerült a stadionokból, a Beats gyorsan csinált egy kis hírverést az arany füleseknek. A kampányhoz nem kisebb személyiséget csaptak hozzá dísznek, mint Naomi Campbellt, aki a győztesek ajándékával pózolt egy fotózás erejéig. Ezzel a Beats gyorsan el is intézte, hogy az egyébként körülbelül 400 dollár értékű Beats Pro fülesek arany változatainak eszmei értéke szépen az egekbe szökjön.

A Beats ügyes marketing húzásainak köszönhetően szárnyra kapott az a hír is, hogy az Apple Jimmy Iovine, a Beats egyik alapítójának segítségét kéri a kissé megkopott marketingjük fényének visszaszerzéséhez. Állítólag az Apple azzal sem törődik, hogy ez az együttműködés akár a végéhez vezethet egy másik harminc éve tartónak a TBWA ügynökséggel.

Forrás: http://www.cultofmac.com

Kapcsolódó cikk: Minden amit tudni akartál a Beats üzletről, de féltél megkérdezni


Kommentek megjelenítése