Az Apple megoldotta az iPhone 6 akkumulátor problémáját

Tech Hírek   |   2014.07.15 - 18:14   |   Írta: Máté Gergő   |   403

Egy keddi értesülés szerint az Apple-nek sikerült megoldania az iPhone 6 ultra vékony akkumulátorának gyártása során felmerülő problémákat. A megoldást végül egy új tajvani gyártói partner jelentette.

iPhone-6-mockups

Az AppleInsider úgy tudja, hogy a tajvani Simplo Technologies képes előállítani olyan kellően flexibilis akkumulátort az iPhone 6-hoz, amire a Samsung és az LG mérnökei nem tudtak megoldást adni. A hír forrásaként a tajvani gazdasági napilapot (Economic Daily News) jelölték meg és a GforGames-en is megjelent.

 Az első hírek, melyek az iPhone készítésének essetleges csúszásáról szóltak még Áprilisban érkeztek. Az új eszköz dizájnja kevesebb, mint két milliméternyi teret enged az akkumulátornak. Ez nagy csökkenést jelent a mostani készülékekhez képest.

A nehézségek ellenére az Apple tartja magát ahhoz, hogy az új iPhone-ok idén érkeznek és mindkét modell nagyobb kijelzővel lesz ellátva, mint a jelenlegi generáció termékei. Sok helyről viszont olyan értesüléseket kaptunk, hogy az 5.5 hüvelykes változat készítése során fellépő hibák miatt annak megjelenési dátuma csúszhat.

Forrás: mactrast.com


Kommentek megjelenítése