Egy iPhone, amit az Amazon vezérigazgatója dedikált

Tech Hírek   |   2014.07.14 - 22:26   |   Írta: H.A   |   861

eawfaewf

Pár nappal ezelőtt, az Amazon bemutatta a saját iPhone konkurens telefonjukat, az Android alapú Fire Phone készüléket. Az esemény után az egyik Amazon fan a saját iPhonejára kapott egy autogramot Jeff Bezostól, az Amazon vezérigazgatójától. Ez látható a képen, azzal a szöveggel, hogy “Ideje frissíteni?”.

Kedves húzás, látszik hogy az ilyen pozíciókban is emberek dolgoznak, és abszolút kedves beszólás az Apple felé. Aki direkt erre az eseményre ment egy autogramért valószínűleg tényleg beszerez magának egy Fire Phonet, viszont az tényleg csak egy kérdés marad hogy érdemes-e egy iPhone 5S-ről “frissíteni”.

Egyébként ez már nem az első alaklom hogy egy Apple konkurens egy Apple termékre rajzol filctollal. 2010-ben Steve Ballmer, a Microsoft akkori vezérigazgatója, egy MacBook Pro-t írt alá azzal a kérdéssel hogy “Jöhet egy új darab?”  Igaz, a Macek esetében nem beszélünk ekkora versenyről, a srác gépén is Windows volt állítólag, ami legális, habár nem túl okos döntés (Ha már Macet vásárol az ember).

Az akkori eseményről videó is készült, kíváncsi lennék rá most mennyit ér az a gép :)

http://youtu.be/GwzklHZqkbE




Kommentek megjelenítése