Futball VB 2014: összeszedtük a legjobbakat

Tech Hírek   |   2014.06.11 - 20:38   |   Írta: Máté Gergő   |   796

Azoknak, akik még nem bukkantak rá bemutatjuk az Apple kínálatát a 2014-es Futball VB-re. A Soccer Fever szekcióban található applikációk között több gyöngyszem is akad. Bár a FIFA Labdarúgó Világbajnokság csak 12-én startol el, már most négy kategóriában csemegézhetünk a programokból: Soccer Apps (általános futball applikációk), Soccer Games (játékok), Share the Fever („oszd meg a futball lázat”) és Discover Brazil (fedezd fel Brazíliát). Sorra vettük a kategória legjobbjait:

App-Store-Soccer-Fever

Soccer Apps:

FIFA-Apps

FIFA Official App: Ez a nélkülözhetetlen program segít követni a VB legfontosabb eseményeit, a kedvenc válogatottra meccs értesítések és figyelmeztetések is beállíthatóak, és az élőben játszódó mérkőzések nyomon követhetőek általa. Ez a program ingyenes iPhone-ra.

Yahoo Sports: Szintén egy remek alkalmazás az események követésére, ami most a legújabb fejlesztéseket is tartalmazza, kifejezetten a VB-hez.

WatchESPN: Az ESPN, ESPN2, ESPN3, valamint az ESPNU, ESPN Deportes és az ESPNews közvetítéseit stream-eli ez az applikáció, így élőben nézhetjük a mérkőzéseket.

Deportes Telemundo: Statisztikák, friss hírek, videók és képgalériák a kedvenc országokról. Sajnos a program videó megosztása csak az Egyesült Államokból érhető el.

ESPN FC Soccer & World Cup: Mindent tartalmaz, amire szükség lehet a VB akcióinak, a pályán játszódó dráma és a 2014-es Világbajnokság követéséhez.

Univision Deportes: Élő 24/7-es videó megosztás a világ minden táján. A stream forrása Spanyolország, de az eredmények és hírek másodpercre pontosak.

Soccer Games:

FIFA-Soccer-Games

FIFA 14 by EA Sports: A legautentikusabb futball játék 33 bajnoksággal, 600 csapattal és 16.000 játékossal és természetesen a VB végigjátszásának lehetőségével. Ingyenes iPhone-ra és iPad-re egyaránt.

Real Soccer 2013: Szintén népszerű játék a Gameloft-tól. Az applikációban 3.000 top játékos található és rengeteg lehetőséggel kecsegtet. Szintén ingyenes.

Dream League Soccer: Ez a játék megadja a lehetőséget rá, hogy a világ legjobb futball csapatát elkészítsük és a stadiont is fejleszthetjük. Többjátékos üzemmóddal szintén rendelkezik.

Soccer Rally 2: World Championship: Nem egy átlagos futball játék, mert a győzelemhez vezető utat valóban meg kell tennünk verseny formájában 28 küldetésen át. Többjátékos mód lehetséges.

Cristiano Ronaldo Footy: 3D akcióval, új bajnoksággal speciális mozdulatokkal, csapatépítéssel és sok egyébbel szórakoztat az ingyenes játék.

Pele: King of Football: Ebben a remek játékban a mozdulatoké a főszerep, miközben Pele-vel a brazil utcákról a Világbajnokságig fejlődhetünk.

Forrás: idownloadblog.com


Kommentek megjelenítése