25 dollár értékű Apple Store utalványokat, WWDC-re készült dzsekit és sok más egyebet osztogat idén az Apple a nagy eseményen

Tech Hírek   |   2014.06.02 - 12:00   |   Írta: Zoltan C   |   786

A 9to5mac.com bloggere, Dom Esposito összegyűjtött pár érdekes tweetet és fotót, amelyek arról tanúskodnak, hogy a hardcore fanoknak már biztosan megérte jegyet váltania az idei WWDC-re - ha nem is az ajándékok ára, inkább azok eszmei értéke miatt.

image 2

A címben már említett 25 dolláros utalvány minden egyes látogatónak jár, ez a kötelező kis WWDC-s jelvényükbe van elrejtve. Ebben egy kis köszöntőt is találnak, ami arra utal, hogy nem véletlen a 25 dollár, hiszen ez a 25. WWDC. Egy Zac Hall nevű vicces kedvű tweetelő meg is jegyezte, hogy megvárja a 100.-at, mivel akkor érné meg csak igazán elmenni. Egyébként a twitterre feltett fotókból az is kitűnik, hogy az egyetemistákat még egy külön, Apple és WWDC14 feliratos jegyzetfüzettel is várták.

Egy "mimi_sf" nicknevű twitteres hölgy pedig betekintést adott nekünk talán a legizgalmasabb ajándékba: egy "WWDC14" logós fekete dzseki, amelynek csuklórésze külön szétgombolható. Csak nem azért, hogy majd este mindenki tekintete arra szegeződjön?

MentésMentés


Kommentek megjelenítése