iPhone 6: Közelebb a bemutató mint gondolnánk

Tech Hírek   |   2014.05.28 - 17:33   |   Írta: Zoltan C   |   711

iPhone-5s-production-image-001

Ahogy közeledik a nyár, a különböző pletykák, kiszivárgott infók mind-mind egy irányba mutatnak: még szeptemberben érkezik egy 4.7 inches iPhone 6, az 5.5 inches modellre pedig az év végéig, esetleg 2015 legelejéig kell várnunk.

Nem bízza a véletlenre az Apple, úgy tűnik a Foxconnt és a Pegatront is megbízta az új készülékek gyártásával. A Foxconn Csengcsouban található gyára lesz felelős a termelés 70%-ért, míg a Pegatron a maradékért, már a ami a 4.7 inches modellt illeti - számol be a Digitimes.

A Winstron - amelyet nem rég kapcsolt be az Apple beszállítói láncába - lesz megbízva a piacon maradó 4 inches telefonokkal. Igen, 2015-ig még biztosan a piacon maradnak ezek a modellek. A hírek szerint a 4.7 inches modell gyártása júliusban indul, egy hónapra rá az 5.5 inchesé.

Régi trükkje az Applenek, hogy szétosztja a gyártást különböző beszállítók között, ezzel is versenyt generálva és alacsonyan tartva a gyártási költségeket.

A Deutsche Telekomtól kiszivárgott információk (http://www.idownloadblog.com/) pedig még a 4.7 inches várható megjelenését is előrevetítik: szeptember 19, péntek. Ez a modell elvileg ugyanazzal a felbontással fog dolgozni mint a teljes iPhone 5-ös vonulat, ez 1136x960 pixelt jelent. Az 5.5 inches mobillal viszont kénytelen lesz az Apple egy új, 1704x960 pixeles felbontást bevezetni. Ez a fejlesztőktől is alkalmazkodást kíván majd. Mindenesetre mindkét készüléknek lesz jó sok közös vonása. Ilyen lehet az új A8 processzor, ultra vékonyság, új szenzorok, továbbfejlesztett Touch ID - legutóbbi megjelenése esedékes az új iPadban is.

Forrás: http://www.idownloadblog.com/


Kommentek megjelenítése