Hétvégi játékajánlat

Tech Hírek   |   2014.05.17 - 18:23   |   Írta: Máté Gergő   |   849

Legyünk őszinték, ilyen változékony, zivataros időben nem éri meg hétvégi kirándulást tervezni. Vigaszt nyújthat azonban a Grand Theft Auto Trilogy Mac csomag, mely most 63%-al olcsóbban, 9,99 dollárért elérhető. A több órányi szórakozás az eredeti ár töredékéért letölthető.

redesign GTA III

Nézzük sorban az ajánlat tartalmát:

1. Grand Theft Auto III: Ez a játék vitathatatlanul forradalminak számított megjelenésekor és feladta a mindenkori mércét az open-world játékok számára. Az izgalmas főszálat rengeteg mellékküldetés fűszerezi. Célunk nem más, mint az alvilági élet csúcsára jutni.

2. Grand Theft Auto Vice City: A GTA III sikerei után nem sokat váratott magára a folytatás, melyben új küldetések, járművek és fegyverek csábítják a játékost. A 80’-as években játszódó történet végigvezet a tengerpartokkal tarkított Vice City alvilági ranglétráján. A játékmenet nem mondható lineárisnak, gyakorlatilag szabad kezet kapunk.

3. Grand Theft Auto: San Andreas: A 90”-es évek gengsztereinek világa kemény hely. A San Andreasban helyt kell állnunk, miközben bejárjuk az óriási térképet és a rengeteg izgalmas küldetés során eljutunk a csúcsra.

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése