Godzilla iOS-re a hétvégi mozizás mellé

Tech Hírek   |   2014.05.17 - 06:38   |   Írta: H.A   |   1083

godzilla1

Visszatért a mozikba a (szó szerint) legnagyobb klasszikus szörny, és ahogy az ekkora filmeknél már szokássá vált, rögtön érkezett hozzá egy iOS játék adaptáció is.

Talán nem annyira meglepő hogy nem a hivatalos Warner Bros játék amelyiket érdemes kipróbálni. Ez a program szinte kizárólag marketinges célból készült, viszont a Rogue Play kiadott egy szintén hivatalos, de sokkal élvezetesebb játékot Godzilla - Smash3 néven.

Persze ezen is érezni hogy csak a film marketinges hullámain lovagol, de összességében el lehet vele szórakozni, és a fanok kapnak egy kiválóan renderelt interaktív szörnyet a mobiljuk kijelzőjére.
Valószínűleg sokkal maradandóbb élmény lenne ha teljesen nyíltan rombolhatnánk a város utcáin, viszont ebben a megvalósításban gyakorlatilag pontokat kell összekötni a támadásokhoz, és szabadon nem mozoghatunk a lénnyel.

Szerencsére ingyen letölthető, és épp emiatt érdemes adni neki egy esélyt, főleg ha nézzük a filmet a hétvégén. Elsősorban iPhone 5-re lett optimalizálva, de korábbi készülékeken is elindul, valamint iPaden is játszható.

App Store link

godzilla2-1


Kommentek megjelenítése