The Feeling Skin: Egy okos aksis iPhone tok

Tech Hírek   |   2014.05.07 - 09:54   |   Írta: H.A   |   1214

84c084d4b21f4d089211e7f6cbc0d636 large

A The Feeling Skin egy új termék a Kickstarteren, ami az eddigi külső aksis iPhone tokok általános hibáira nyújt megoldást. Vagyis csak nagyjából, ugyanis a tok mellé még mindig kell egy jack adapter hogy fülhallgatót lehessen bele dugni, és micro USB-t használ a töltésre is (igaz, legalább lehet vele szinkronizálni is az eszközt). A fura külseje nem feltétlen probléma, habár léteznek ennél jóval vékonyabb töltő tokok is.

Ha ezeken túltettük magunkat, azért valóban mutat néhány kiváló új megoldást. Ezt a videóban rendesen összefoglalták, viszont a tokhoz tartozik még egy érdekes program amiről kevesebb szó esett.

Ennek a segítségével közösségi szinten oszthatják meg a barátaink, hogy épp hogyan érzik magukat, ami akár a tok nélkül is működik, viszont a tokkal párosítva a beépített ledek segítségével ki is jelzi hogy éppen ki hogy érzi magát.

A fura megoldások, és az enyhén haszontalan funkciók miatt nem nyomtak még bele túl sok pénzt, éppen most 14 ezer dollár körül van, a kiszemelt 40 ezer helyett. Persze a fennmaradó 25 napban még bármi lehet.

Kickstarten link


Kommentek megjelenítése