A legjobb Airplay hangrendszerek iPhonehoz, iPadhez vagy Machez

Tech Hírek   |   2014.05.04 - 06:36   |   Írta: Zoltan C   |   1219


bose airplay speaker

Az imore.com összegyűjtötte a piacon jelenleg található öt legjobb hangszóró rendszert, amelyekkel a leginkább kihasználhatjuk Airplay kompatibilis Apple készülékünket.

 

XtremeMac Tango Air

xtrememac tango

Kettő magassugárzó, kettő teljes spektrumú hangszóró, egy mélynyomó és egy passzív sugárzó - mindez most csak 75 dollárért (http://www.amazon.com/Xtrememac-Airplay). Továbbá remek dizájn, amely lehetővé teszi, hogy akár torony szerűen talpra állítva vagy pedig fektetve is a nappali éke lehessen. Oldalsó USB porton keresztül tölthetjük is iOS készülékünket, sőt több egyéb port is van, amelyek révén csatlakoztathatunk AirPlayt nem támogató eszközt is. Viszont nincs benne akksi, tehát nem annyira szabadon hordozható, mint egyes vetélytársai - persze pont ennyivel olcsóbb is.

 Libratone Zipp

libratone zipp

Remek hangzás, remek hordozhatóság, egyedi külső - mindez 400 dollárért (http://www.amazon.com/Libratone-LT-300). Ezen hangszóró különlegessége a cserélhető, több színben elérhető gyapjú borítás, ez nem vitás. Nyolc órát ígérő akksija pedig több mint megsüvegelendő. AirPlayen kívül mást USB eszközöket is ráköthetünk, továbbá van 3.5 jack bemenet, sőt DLNA-val is elboldogul.

Libratone sajátja a gyártó által beígért "FullRoom" érzet. E szerint, ez a kompakt hangszóró szett úgy oszlatja szét a zenét 360 fokos környezetében, hogy a szoba bármely részében ugyanolyannak halljuk.

 Bose SoundTouch 20

soundtouch 20

A teret kitöltő zeneélményről azért mégiscsak a Bose jut a legtöbb ember eszébe először. Ez a "doboz" AirPlay kompatibilitás mellett rendelkezik Ethernettel egy jack bemenettel. Az ingyenes SoundTouch appal kezelhetjük a kicsikét, plusz távirányító is jár hozzá. Egy beépített OLED kijelzőn pedig az aktuális szám vagy rádióállomás adatait olvashatjuk le. Ára 400 dollár (http://www.amazon.com/Bose-SoundTouch).

 Cambridge Audio Minx Air 200

minx air 200

A Minx Air 200 magában foglal egy 6.5 inches mélynyomót és két 2.25 inches hangszórót, mindezeket egy 200 wattos erősítő támogatja meg. AirPlayen kívül Bluetoothon és Etherneten keresztül is remekül használható.

A rajta található gombok segítségével pedig öt különböző internetes rádió között válthatunk. iPhonera és iPadre ingyenesen letölthető Minx Air appal pedig távolból is irányíthatjuk, hangszínszabályzástól, mély szinteken keresztül szinte mindent. Árazása prémium - 500 dollár - viszont a pénzünkért rendkívül gazdag és teljes hangzást kaphatunk (http://www.amazon.com/Cambridge-Audio).

Bowers & Wilkins A7

bowers a7

Ez a márka a minőségi zenehallgatás szerelmesei között igen jól cseng, a brand elköteleződése a minőség iránt és kompromisszum mentessége miatt.

Ebben a kompakt drágaságban egy 6 inches mélynyomót, négy teljes spektrumú hangszórót kapunk.

Az A7-et belőni igazán pofonegyszerű, hála a remek hozzá járó ingyenes appnak, amely végigvisz minket minden lépésen. Ha nem jó otthon a wifink, továbbra is ráköthetjük Macet, PC-t. Ezen kívül van Ethernet és minjack is rajta. A Bowers & Wilkins termékek külsőre is a legelegánsabbak, egyszerűen magukért beszélnek - ára ehhez mérten 799 dollár körül alakul.




Kommentek megjelenítése