Törölj és tölts!

Tech Hírek   |   2014.04.22 - 06:48   |   Írta: Pausch Rita   |   776

Már alig vártam, hogy a kütyügyár megint milyen furcsasággal örvendeztet meg minket! Újra egy olyan darab kerül a szó legszorosabb értelmében terítékre, amiről sohasem hitte senki sem, hogy szüksége lehet rá. Most viszont bizonyára sokan felkiáltanak, hogy „Heuréka!” micsoda találmány, nekem ez kell! Vagy nem. De az sem baj.

towlhub

TowlHub elnevezésű tárgy nem más, mint egy konyhai kéztörlő tartó, amiben helyet kaptak egy bordugó, USB portok és akár hangszórók és mikrofon is. Egy valós konyhai eszköz a high tech konyhába, ami egyszerre akár négy készüléket is képes tölteni. Természetesen egyetértek a lúd legyen kövér szemléletmóddal, és tényleg remek, ha van egyszerre négy USB kimenet is, bár azt bevallom, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy egy konyhába minek kellhet ennyi. Talán kollektív főzés esetére?  

towlhub2

Viccet félretéve bár elsőre az ötlet furának tűnhet, de valljuk be, annyira nem is hülyeség, mint elsőre tűnik. Hiszen sokan használnak papír kéztörlőt és persze tartót hozzá. Ha engem kérdeztek maga a kéztörlő, szerintem a konyhai csapon kívül az egyik leghasznosabb találmány. Bár nem biztos, hogy mindenki annyira utálja főzés közben, ha összekeni a kezét, mint én.

A termék a SkyMall-nál már 50 dollártól elérhető és végre nem egy felesleges hangszóró vagy még valami technikai micsoda foglalja a helyet a konyhapulton, hanem egy amúgy is odavaló tárgy szerelkezik fel egy újabb funkcióval. Persze, ha valaki azt szeretné, hogy azok a Bluetooth-os hangszórók és a kihangosítóként való használathoz a mikrofon, is helyet kapjon a kéztörlő tartóban, akkor azért mélyebbre kell nyúlni a pénztárcában, mert ezek az extrák felárasak és ebben az esetben a termék 80 dollárért érhető el.

Kapcsolódó cikkek: Az iHáziasszony egy napja  

iPad élmény a konyhában is




Kommentek megjelenítése