Ezentúl nem csak a fejlesztők tesztelhetik az OS X bétát

Tech Hírek   |   2014.04.22 - 22:12   |   Írta: H.A   |   806

betaseedprogram

Az iOS 7.1.1 bugfixei mellett, az Apple bejelentette hogy az OS X béta programban ezentúl nem csak a fejlesztők vehetnek részt. Korábban a letöltéshez a Mac fejlesztői előfizetésre volt szükség, ami év 99 dolláros áron kapható.

A felhasználók ezentúl az újdonsült Appleseed Beta weboldalán keresztül jelentkezhetnek az Apple ID használatával.

A feliratkozáshoz el kell fogadni egy jelképes titoktartási szerződést, amivel azt szeretnék megakadályozni hogy a programon kívüli felhasználókkal osszanak meg információkat az új frissítésekről.

A regisztráció után egyrészt a jelenlegi rendszer lementését kéri az oldal, majd a speciális “béta hozzáférés alkalmazás”-t letöltve elérhetővé válik a Mac App Store frissítések oldalán az új rendszerek teszt változatai.

Habár a híroldalak eddig is elérték a béta változatokat fejlesztői előfizetés nélkül is, főleg fájlcserélő oldalakon keresztül, és a jogi nyilatkozat is létezett már korábban, a lényeg most sem változik, a bétát használni fogják és az Apple számár hasznos visszajelzéseket küldenek.

Nem kell rohanni viszont még most, mivel a WWDC előtt szinte biztos hogy csak bugfixekkel kapcsolatos béták kerülnek napvilágra.


Kommentek megjelenítése