Idén megkaphatja az iPad Air és a Retina iPad mini is a Touch ID-t.

Tech Hírek   |   2014.04.10 - 07:43   |   Írta: H.A   |   793

A KGI Securities elemzője Ming-Chi Kuo állítása szerint idén az Apple Touch ID ( ujjlenyomat-olvasó) szenzorral frissíti az iPad Air és Retina iPad mini modelleket.

usedapple ipad air family

“ Úgy gondolom, hogy a frissített iPad Air korábban kerül a boltokba 2014-ben mint az iPad Air 2013-ban. A legnagyobb változások pedig a következők lesznek: A8 processzor, Touch ID ( ujjlenyomat-olvasó), és a hátlapi kamera 8MP felbontást kap.

A Retina kijelzős iPad mini is megtartja a jelenlegi formáját, de itt is beépítésre kerül az A8 proci és a Touch ID, ezzel szeretné növelni az iPad eladásokat 2014-ben az Apple.

Az elemző hozzá teszi még, hogy valószínűleg az Apple idén hamarabb piacra dobja majd a frissített iPad modelleket ellentétben a tavalyi iPad Air novemberi megjelenésével és csökkenteni fogja a Retina iPad mini árakat, a frissített modellekre pedig a jelenlegi árcédula kerül majd.

Kuo még megemlíti a jelentésben, hogy az Apple aktívan dolgozik egy 12.9 hüvelykes iPad Pro modellen, de ennek a modellnek a megjelenése csak 2015-re várható.

HasznaltAlma.hu

Kapcsolódó cikkek: Képzeljünk el egy 13 inches iPad Pro-t!

Nagyra nőhet az iPad Pro

13 hüvelykes iPad Pro konszept [videó]

Elemzők a notebook piac átalakulását várják idén ősz




Kommentek megjelenítése