H&M kedvelőknek

Tech Hírek   |   2014.04.03 - 07:52   |   Írta: Pausch Rita   |   1183

Előrebocsátom, hogy nem tudom bizonyos alkalmazásokat miért kifejezetten a telefonra szánnak, amikor iPad-en ugyanolyan jól megállnák a helyüket, sőt még sokkal jobb felhasználói élményt is nyújthatnak a nagyobb kijelző miatt.

Pontosan ilyen alkalmazás a H&M cég iPhone app-ja is. Amíg iPad-re kerestem meg sem találtam,

hm

de ahogy átállítottam iPhone-ra, az első helyen jött a találat. Úgyhogy ajánlom bátran próbálkozni más készülékekkel is, még akkor is, ha nem arra gondolták ki eredetileg.
 
A H&M az a ruházati cég, amelyiknek a boltjai szinte minden bevásárló központban megtalálhatóak és valamiféle gyűjtőkelyhei a módosabb és kisebb pénztárcával rendelkező vásárlóknak egyaránt, mert a termékeik divatosak, sokfélék, több árkategóriában is elérhetőek és ugyanakkor a minőséggel sincs baj.  Ám pont az áruk sokasága az, ami engem néha megzavar és ez az alkalmazás pontosan az, ami ezt a zavart segíthet feloldani.
 
Az app-ban a termékek különféle kategóriákra vannak osztva és így könnyedén lehet közöttük keresgélni. Az árakat a készítők forintban tüntetik fel, ha Magyarországot választottuk helyszínnek. Szerintem ez egy elég korrekt húzás a vásárlás szempontjából, más divatcégek különféle nagyon művészi, de amúgy használhatatlan divatfotóival ellentétben. Egy-egy ruhadarabról több kép is elérhető, megtudhatjuk, hogy milyen méretekben kapható, illetve, hogy milyen színekben elérhető.  A kedvenc darabokat akár könnyedén megoszthatjuk Facebook-on is. Sőt egy csillag gombot megnyomva össze is válogathatjuk a kedvenceket, amiket később megvásárolnánk, de legalábbis megkeresnénk az üzletben.
Az előbb már említett művészi divatfotók itt külön Inspirációk fül alatt kapnak csak helyet és, ha mégis szeretnénk tudni, hogy a modellek mit viselnek, akkor a képeket külön kiválasztva ezt az információt is megtudhatjuk.
 
Ez az alkalmazás még férfiak számára is jól használható, de persze a fő célcsoport azért bizonyosan a nők.
 
Az iTunes áruházban ingyenes elérhető.

HasznaltAlma.hu


Kommentek megjelenítése