6 Apple termék, ami elmenne egy áprilisi tréfának

Tech Hírek   |   2014.04.02 - 11:12   |   Írta: H.A   |   1132

hahaA TUAW összegyűjtött néhány kínos Apple terméket, íme a lista:

Apple USB egér

mouse

Mindig is kemény kritika érte az Apple egereket, de a technológiai színtéren is az egyik legrosszabb egér ami valaha készült ez a darab. Habár a késő 90-es évek figyelemfelkeltő iMac arculatába tökéletesen beleillett, használhatóság szempontjából borzasztó.

Pippin

pippin

Ha már kilencvenes évek, meg kell említeni az Apple konzolt, ami nem véletlenül lett hatalmas bukta. Habár a készüléket a Bandai gyártotta, az Apple szoftvere futott rajta. Viszont már a konzol háborúk kezdetén is sokkal nagyobb névnek számított a PlayStation, és a Pippin majdnem kétszer annyiba került, sokkal kevesebb játékkal.

 

PowerCD

powercd

Vajon kiket akart megcélozni ezzel a lejátszóval az Apple? Hiába hordozható, a gyenge akkumulátor miatt szinte felesleges megmozdítani, viszont otthoni lejátszónak túl nagy és felesleges volt már akkoriban is. Ez inkább egy olyan termék ami a Samsung felhozatalába illene be, de nem is véletlenül állt le az Apple a Hi-Fi gyártással.

 

iPod Hi-Fi

hifi

Na jó, a kivétel erősíti a szabályt. Habár az iPod Hi-Fi az előző termékkel ellentétben legalább egy elegáns darab. Itt a problémát leginkább az jelentette hogy az iPod korszakának elején még nem volt eléggé elterjedve ahhoz, hogy csak egy hozzá illő hangszórót vásároljanak.

 

Ping

ping

A Ping kb a Google Wave Apple köntösben. Egy gagyi közösségi háló ami elég hamar le lett állítva. Főleg hogy kizárólag a zene köré csoportosították volna a közösségeket, ami eleve nehéz kérdés, főleg hogy a Facebook/Twitter páros minden konkurenciát kiszorított már, beleértve a MySpace-t is ami talán ehhez leginkább hasonlít.

 

Harmadik generációs iPod Shuffle

shuffle

Ennek az iPodnak egyetlen baja volt, de az elég nagy: csak az Apple fülhallgatóval lehetett használni. 

Hiába áll ki nagyon a zene mellett az Apple, hiába az EarPod és egyéb próbálkozások, a füllhallgatók minősége elég gagyi a komolyabb konkurenciához képest. Persze ez a Shuffle egy nagyon szép darab, de ez nem volt elég ahhoz hogy átütő sikere legyen, és vissza kellett térniük a gombok használatához.


Kommentek megjelenítése