iPad élmény a konyhában is

Tech Hírek   |   2014.03.21 - 13:29   |   Írta: Pausch Rita   |   1131

wsipad1

Lassan lejár a receptkönyvek és az évek során salátává gyűrött, kézzel írt leírások ideje, amik még dédanyáinktól származnak. A XXI. század modern háziasszonya más, újabb, digitális módszereket használ, melyek közül néhányról már mi is beszámoltunk itt a Használtalmán. Most viszont valami kevésbé utópisztikus, de ugyanakkor a konyhában igencsak hasznos dolgot mutatunk be.

Bár a konyha általában a nők terepe, de természetesen nem ritka a férfi sem, aki nekiáll és megfőz egy finom vacsorát. Ám a konyhában tartózkodás kicsit unalmas lehet némi zene nélkül, sőt a főzés közben lebonyolíthatjuk az aktuális esti hívásokat is. Ez az eszköz feldobhatja és nagyban megkönnyítheti a szakács dolgát nemtől függetlenül.

wsipad2

A Williams-Sonoma Okoseszköze egy Bluetooth hangszóró, ami tartó az iPad (vagy iPad Mini) számára, egy dokkoló és persze hangfal is egyben.

wsipad3

Az eszköz vezeték nélküli és egy feltöltés után bárhova hordozható. Bármikor félre lehet tenni a konyhában is, ha épp megtelik a konyhapult és mivel kis helyet foglal, így szinte bárhol elférhet. A hangfalon túl természetesen van benne mikrofon is, így akár kihangosítóként is üzemel. Főzés közben használható zene- vagy rádióhallgatásra, az iPad segítségével akár főzőműsort is lehet vele nézni, receptet olvasni, FaceTime vagy Skype beszélgetést folytatni, miközben készül a vacsora.  A szerkezet 3 részből áll: iPad állvány, Bluetooth hangszóró és egy képernyővédő, nehogy valami baj érje a kijelzőt a konyhában. Az iPad állványon vízszintesen és függőlegesen is elhelyezhető a készülék, míg a vezeték nélküli hangszórót a két USB hely és 3,5 mm-es jack csatlakozó segítségével más eszközökkel vagy akár egyéb hangrendszerekkel is össze lehet kötni.

A kütyü három színben (fehér, piros, szürke) érhető el 199.95$ dolláros áron a Williams-Sonoma hivatalos oldalán.


http://youtu.be/srEqvP8QNg8

HasznaltAlma.hu

P.R


Kommentek megjelenítése