Felpörgeti fejlesztéseit az Apple

Tech Hírek   |   2014.03.04 - 16:33   |   Írta: H.A   |   545

A Wall Street Journal belsős infókra hivatkozva megszellőztette, hogy új mérnökök százait veszi alkalmazásba Tajvanon és Kínában az Apple, mindezt a termékfejlesztések felgyorsításának érdekében.

timcook-300x342Várakozások szerint idén ősszel két új telefonra, új AppleTV-re és talán egy iWatch-ra számíthatunk. Plusz talán láthatunk egy ráncfelvarrott iPad Airt és minit. Úgyhogy az elmúlt évekhez képest sokkal szélesebb termékpalettával fog bűvészkedni Tim Cook és csapata.

Szót érdemel még, hogy Tim Cook a legutóbbi befektetői meetingen nagyon magabiztosnak tűnt, olyannak aki biztos benne, hogy olyan adut van a kezében amivel majd lenyűgözi a befektetőit. Persze Tim szinte semmilyen pontos részletet sem árult el, csupán sugárzóan magabiztos volt. Annyival azért elbüszkélkedett a meetingen, hogy cége 23 másikat vásárolt fel az elmúlt 16 hónapban, viszont egyiket sem nevezte meg. Feltűnően nem akar semmit elárulni az elkövetkező produktumokról. Na de miért is ennyire titkolózó az Apple? Először is, az izgalmat, spekulációt mindig jó fenntartani egy úton lévő termékkel kapcsolatban. Aztán kényesen ügyelnek arra is, hogy valamely riválisuk véletlenül se szimatolja ki mire készülnek. Harmadrészt pedig, ha az emberek már fél évre előre tudják mi fog jönni, akkor nagy valószínűséggel már nem fogják megvenni a cég jelenlegi termékeit.

HasznaltAlma.hu


Kommentek megjelenítése