Párna, ami tölti a kütyüd

Tech Hírek   |   2014.02.21 - 08:19   |   Írta: Pausch Rita   |   945

Ki ne szeretne kényelmesen egy párnának dőlve lazítani és elmerülni egy tablet vagy okostelefon világában? Talán egy kis játék? Vagy csak olvasgatás? Böngészés? Viszont nincs annál bosszantóbb, ha a készülék relaxálás közben kiált elektromosságért. 

 0a090f7bd8236c106bd71df221de0cda large

Íme egy berendezési tárgy, melynek fejlesztői gondoltak a kikapcsolódás élményének tökélesítésére, amolyan kellemest a hasznossal módon. Jelmondatuk: „Relaxálj és tölts!” Az utóbbi nem célzás akar lenni egy kellemes borozgatásra (bár annak sincs közben semmi akadálya), hanem a technikai iKütyük töltésének egy új kényelmes és ügyes módja. Miközben hátradőlünk a kanapén, kényelmesen a párnának támaszkodunk és feltöltődünk, addig eszközeink is töltődhetnek.

A Power Pillow innovatív és praktikus kombinációját nyújtja egy pihe-puha párnának és egy külső akkumulátornak. A képeken is látszik, hogy ugyanúgy néz ki, mint egy átlagos díszpárna, de belül igazi kincseket rejt. Belsejében egy töltő ház kapott helyett, amiben két keskeny 12000mAh-s lítium-polimer akkumulátort rejtettek, hogy könnyedén feltölthessük hordozható eszközeinket. A kis akkuk ki is vehetők és akár magunkkal vihetjük őket.

A párnák hétféle dizájnnal kaphatók és az anyaguk különleges úgynevezett EX-Static anyagból készült, hogy megóvják az emberi szervezet az elektromágneses sugárzástól, ami a töltés közben felléphet.

HasznaltAlma.hu

P.R


Kommentek megjelenítése