iOS játékajánló: A Dark Room

Tech Hírek   |   2014.02.18 - 23:43   |   Írta: H.A   |   624

Logo1

Az A Dark Room egy rendkívül érdekes játék, eredetileg böngészőkbe készült, de egy korrekt iOS port is készült belőle, hála a nyílt forrásnak.

Amitől igazán egyedi, hogy teljesen szöveg alapú, és több kisebb játék keveréke. Eleinte zavaró lehet hogy nincs sok lehetőség, de folyamatosan új eszközökkel bővül ahogy haladunk a történettel, és egy pont után fel is fedezhetjük az ismeretlent. Nehéz a történetről beszélni, mert úgy lett felépítve a téma hogy a lényegi részeket a képzeletünkre hagyja.

Angol tudás elengedhetetlen, de még a tapasztaltabbakat is meglepheti néhol a narratíva, mivel nagyon művészien és sok dolgot csak sejtetve mutatja be az eseményeket a játék.

Jelenleg 2 dollár az App Storeban, néhány nappal ezelőtt viszont le volt árazva ingyenesre. Várhatóan az elkövetkező hetekben is lesz még akciózva, de nem érdemes rá várni, mert az eredeti online változat sokkal könnyebben kezelhető, és ugyan azt a játékélményt nyújtja, az egyetlen hátránya hogy nehezebb kezelni mobilról mint a portolt változatot.

iTunes link

Az online változat


Kommentek megjelenítése