Még egy érdekes tok a CES után, ClamCase Pro iPad Minihez

Tech Hírek   |   2014.01.14 - 22:02   |   Írta: H.A   |   1540

iPad Mini Keyboard Case Gallery   ClamCase Pro-2

Vannak akik megtehetik, és meg is próbálnak laptop helyett tabletet használni napi szinten. Hiába nyújt kiváló irodai program alternatívákat az Apple, a probléma általában ott kezdődik hogy az érintőképernyő felére csökkenti az írási sebességünket és a látóteret is.

Persze már régóta léteznek különböző fizikai billentyűzetek iPadhez, de a felhasználói vélemények alapján a ClamCase kiemelkedő, talán a legjobb ami kapható, mivel teljesen úgy működik mint egy laptopban.

A kiváló gépelési élmény mellett a tok 360 fokban forgatható, és tökéletesen kiegészíti az iPad formatervét, gyakorlatilag ezzel úgy fog kinézni tőle mint egy kisebb MacBook. A gyártó fel is hívja rá a figyelmet hogy még így is könnyebb mint a MacBook Air gépek, szóval ez lehet az egyik ok ha úgy is tabletre váltanánk a laptopról.

A ClamCase Pro régóta elérhető az iPad 2/3/4 generációkhoz, viszont a CES alatt bemutatták az Air (és ami mégjobb) az iPad Mini változatokat is.

iPad Mini Keyboard Case   ClamCase Pro-2

Jelenleg postával 40 ezer forint körül kapható, de ez az alumínium kivitelért, és a több hónapos üzemidőért arányos ár.

A dolog egyetlen hátránya hogy magyar kiosztással nem érhető el, és valószínűleg nem is terveznek ilyet bevezetni. Persze aki ezzel alapból együtt tud élni egy tableten, annak is sok segítséget nyújt egy ilyen kiegészítő.

További infó: clamcase.com


Kommentek megjelenítése