Ilyen lesz az iPhone 6?

Tech Hírek   |   2014.01.07 - 17:08   |   Írta: H.A   |   1016

Még fél év sem telt el az iPhone legutóbbi generációjának piacra lépése óta, de már elkezdtek terjedni az első pletykák az Apple-telefon idei modelljéről. Ahogyan eddig is, a hírek Ázsiából szivárognak, ezúttal a dél-koreai ET News híroldal szellőztetett meg információkat, kínai forrásokra hivatkozva. Mivel az Apple a telefonjaihoz az alkatrészeket többek között dél-koreai cégektől szerzi be, és Kínában szerelteti össze, általában ezek a csatornák szokták adni a később helyesnek bizonyuló találgatásokat is a termékeikről.

A koreaiak szerint a várhatóan szeptember körül megjelenő iPhone 6 hivatalos neve iPhone Air lesz, ami a Macbook Air és az iPad Air után nem is lenne különösebben meglepő. A nevet a vékonyságával érdemelné ki a hírek szerint: a kütyü állítólag alig 6 milliméter vastag lesz. Összehasonlításképpen az iPhone 5S 7,6 milliméter vastag, de a 4-es még 9,3 milliméteres volt. A nagy rivális Galaxy S4 7,9 milliméter vastag, a Google Nexus 5-nél ez a méret 8,6 milliméter.

5352674 dce182d4d7f9e6dc50bf63f5a697f348 wm

A teljes cikk itt olvasható: www.index.hu/tech

Ui:Szeretném hozzátenni ezekhez a hírekhez, hogy jelenleg senki nem tudja milyen lesz az iPhone 6 talán csak Tim Cook, de ő valószínűleg nem teregetné ki az Alma újdonságait. Így ezek a hírek kizárólag találgatások.

Kapcsolódó cikk: Almás Pletyka: Előkerült egy állítólagos iPhone 6 hátlap!


Kommentek megjelenítése