PayPal ajándékkártya a Visatól

Tech Hírek   |   2013.11.27 - 21:10   |   Írta: H.A   |   4131

visapre-1000x500 

Kevés olyan ajándék létezik amivel nem lehet mellélőni. A készpénz, távolabbi rokonaink kedvenc ajándéka is ebbe a kategóriába sorolható. Ezután sokan rögtön online rendelnének, ami például a bankkártya nélküli fiatalok esetében nehezen megoldható. 

Gyakorlatilag minden érdemes webshop felületen ma már közvetlenül PayPalal fizethetünk, és végre kifejlesztettek egy olyan megoldást, amivel ajándékkártya szerűen adhatunk szeretteinknek karácsonyi ajándékként virtuális pénzt.

Hasonló megoldásokkal már korábban is próbálkozott a Visa, viszont sok oldal nem fogadta el és egyéb problémába ütközött, amiket a PayPal rendszerén keresztül teljesen kiküszöböltek.

A szolgáltatás már elérhető, bár a magyar viszonylatokról pontos információnk nincs, a visa.hu oldalán lehet tovább tájékozódni.

Ennél egyszerűbb és személyre szabottabb az iTunes vagy Apple Store ajándékkártya vásárlás, és bármilyen Apple viszonteladó boltban könnyen hozzá lehet jutni. Ironikus módon online is megrendelhetjük, de persze a lényeg a célszemélynek legyen egy kicsit könnyebb a vásárlás. 


Kommentek megjelenítése