A Vodafone állt Szabó Győző mellé

Tech Hírek   |   2013.10.03 - 11:56   |   Írta: H.A   |   799

Budapest — Kiderült a titok: a Vodafone állt Szabó Győző (43) kezdeményezése mellé. A mobilszolgáltató napok óta egyeztetett a színésszel az elképzeléseiről, várta az ötleteket arra, hogyan is gondolta Győző a mobilárak, -számlák csökkentését.

 

9 o szgyozo

– Rengeteget használom a telefont, a munkám, a családom, a barátaim miatt órákat kell beszélnem rajta, ráadásul mivel én a próbák, előadások, forgatások miatt sokszor nem vagyok elérhető, nekem kell visszahívnom azokat, akik kerestek közben, és ez meg is látszik a számlámon. De nem én ­vagyok egyedül így, rengeteg embert érint az, hogy a szinte nélkülözhetetlenné vált mobil hatalmas ­költ­ségeket jelent. Szerencsére a Vodafone is így gondolja ezt, megkerestek, és nyitottak voltak az ötleteimre, így csütörtök délután egy nagy bejelentésre készülünk – árulta el büszkén Szabó Győző.

A Vodafone sajtóosztályán elmondták, Győző napok óta tartó felháborodása a magas mobilszámlák miatt felkeltette érdeklődésünket, céljai nagyban hasonlítanak a Vodafone egyik fontos stratégiai célkitűzéshez.

– Mi is arra törekszünk, hogyan lehetne még jobban mérsékelni sokat beszélő előfizetőink számláit. A közös gondolkodás meghozta az eredményét, holnap olyan bejelentésre készülünk Győzővel, amely alapjaiban mozgathatja meg a magyar mobilpiacot.

A cikk forrása: www.blikk.hu

 


Kommentek megjelenítése